Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyártó szerint Búvárszivattyú, Csőszivattyú

Búvárszivattyú, Csőszivattyú, Csőbúvár szivattyú 

Búvárszivattyú vagy csőbúvár szivattyú? Lényegében mindegy de a helyes megfogalmazás a búvárszivattyú. A búvárszivattyú egy búvármotorral ellátott szivattyú test. A búvármotor a hidrofej alatt helyezkedik el. A búvárszivattyú bemeríthető akár a vízszint alá 150 méterre is. Emelési magasságuk elérhetik az 500-600 métert és vízszállításul akár 1200 liter is lehet percenként. Búvárszivattyúkat, csőszivattyúkat első sorban fúrt kutakhoz fejlesztették ki. Öntözéshez, házi vízellátáshoz de akár tűzoltó berendezések üzemeltetésére is alkalmas szivattyúk. Búvárszivattyú, csőszivattyú méretválasztéka 2,5" - tól 6"- ig terjed. A legkisebb 50 mm től akár 147 mm - ig.  Csőszivattyú egy búvármotorral ellátott szivattyú ami lehet szárazon forgó, olaj kenésű vagy vízkenésű(Franklin) motor. Ezeknek a csőszivattyúknak szükségük van a megfelelő hűtésre amit a víz áramlási sebessége hoz létre. Ha nincs meg a megfelelő áramlás, a víz a szivattyú körül felmelegszik és a hőkioldó (jobb esetben van) védelem leállítja búvárszivattyút. Minden esetben ha nem tud kialakulni a megfelelő áramlás köpenycső alkalmazása szükséges. A búvárszivattyúra épített köpenycső felgyorsítja a víz áramlását így optimalizálva a szivattyú hűtését. Minőségi csőszivattyú előállításához minőségi alapanyagokra van szükség. Minőségi alapanyagokból előállítható energiatakarékos, minőségi búvárszivattyú, csőszivattyú, ami sokáig üzemel karbantartás nélkül! Karbantartással növelhetjük a búvárszivattyúk élettartamát. Karbantartáskor a szervizben szétszedik a szivattyú, megvizsgálják a csapágyazást, tömítéseket, lapátok állapotát, kondenzátort, szigetelést.  Karbantartással akár 3-4 évvel is meghosszabbíthatjuk a csőbúvár szivattyú életét.

Calpeda-Búvárszivattyú Calpeda-Búvárszivattyú
Calpeda csőbúvár szivattyú választása esetén nem érheti meglepetés! Kiváló ár érték arányú csőbúvár szivattyú. Olaszországi gyártás és tervezés. Minőségi anyagok felhasználásával készült búvárszivattyú. Calpeda búvárszivattyúkat ajánljuk lakossági és céges ügyfeleinknek is. Calpeda szivattyúk akár egész napos használatra is!
LEO-Búvárszivattyú LEO-Búvárszivattyú
LEO búvárszivattyúk hétvégi házak, nyaralók vízellátására kimondottan ajánlatos szivattyúk! 3-4 colos kivitelben kaphatóak. Ár érték arányuk jónak mondható. Várható élettartamuk optimális üzemeltetés mellett 5-6 év is lehet.
Pedrollo-Búvárszivattyú Pedrollo-Búvárszivattyú
Pedrollo búvárszivattyúk népszerű csőszivattyúk! Minőségi csőszivattyú mely hosszan tartó működést biztosít. Kimagasló választék hidrorészből mely által mindenki megtalálhatja magának a megfelelő vízszállítással és nyomásértékkel rendelkező Pedrollo búvárszivattyút.
ZDS-Búvárszivattyú ZDS-Búvárszivattyú
Kiváló minőségű 4 colos búvárszivattyúk melyek folyamatos fejlesztések alatt állnak. Homoktűrő képességük kimagasló de inkább az ellenálló képességük jelentenek biztonságot. Új innovatív technológiával ellátva is rendelheti! Egy műszer, 7 probléma ellen. Érdeklődjön az evo technológia után.